Infraheat: uw leverancier van Tansun terrasverwarmers 

   Tansun terrasverwarmer
       Infrarood panelen

Verkoop aan particulieren, installateurs en vakhandel.

terrasverwarming die niet wegwaait

Wat is Infrarood !!

Korte golf infrarood stralen produceren warmte door verwarming van het lichaam(sdeel) waarop de stralen zijn gericht, zonder daarbij de omgevingslucht op te warmen. Een goed voorbeeld is wanneer je uit de zon in de schaduw stapt, de omgevingslucht is dezelfde, maar het is veel koeler door dat er geen directe zonnestraling meer is. Dankzij dit verschijnsel kan je bijv. ook zonnebaden tijdens de skivakantie bij zeer lage temperaturen. Tansun maakt gebruik van korte golf stralers.

Waarom kiezen voor Marktleider Tansun :

 • Bouwt reeds 20 jaar professionele infrarood stralers in Engeland voor Horeca, Industrie en particulier.
 • Met alle Europese Certificaten. CE en TÜV
 • Top vakmanschap

terrasverwarmer Algarve

 


Tansun ?

Tansun is opgericht in de jaren '80 en is de wereld marktleider op het gebied van korte golf infrarood verwarming. De snelle groei van het bedrijf komt mede door de kwaliteit en service. Tansun is dan ook gekend om zijn betrouwbare toestellen. Al de producten zijn dan ook juist en goed gekeurd volgens de Europese normen.

Door de jaren heen worden de lampen technologisch steeds verder en beter ontwikkeld, en zo blijft tansun steeds op het voorfront van marketing en productontwikkeling.

Goede service, grote voorraad en demonstraties zorgen voor een betrouwbare en kwaliteitsvolle partner.

Wenst u ook dealer te worden, contacteer ons dan snel voor onze voorwaarden !

 

T A N S U N

Diverse merken en kwaliteit!!
Er zijn op de markt voldoende merken verkrijgbaar, behalve Tansun, fabrikant van de langst verkrijgbare en meest gerenommeerde infraroodstraler ter wereld voor particulier en commercieel zijn er ook diverse minder gerenormeerde merken verkrijgbaar.
Bij de aanschaf van een infraroodstraler speelt de warmte uitval en bereik van een straler een uitermate grote rol. Meestal word het uiterlijk van een product vergelijken met kwaliteit. Als uw oog op een mooie straler valt maar u wilt zeker zijn dat de warmte voldoet aan de verwachtingen en hetgeen de verkopende partij beweerd, vraag dan of het mogelijk is om een demonstratie straler een dag of twee op proef te mogen ontvangen.
Als de verkoper overtuigd is van zijn product zal dat voor hem geen probleem zijn.

Onderzoek wijst uit...

Terrasverwarmers U kent het wel; het etentje of de borrel begon zo gezellig buiten. Wordt het kouder dan gaat u óf naar binnen óf hult zich in dikke truien. Terrasverwarmers voorkomen deze feestverpesters. Terrasverwarmers zijn er in vele soorten en maten.

Er zijn twee hoofdgroepen: gestookt op gas en elementen op basis van elektriciteit. De gasgestookte verwarmers kunnen weer onderverdeeld worden in enerzijds aardgas en anderzijds butagas of propaan.

We kunnen stellen dat het verbruik van een terrasverwarmer met een elektrische aansluiting het goedkoopst is!!! Het energieverbruik van de gasgestookte terrasverwarming ligt ogenschijnlijk lager maar als men naar de warmteopbrengst gaat kijken, wint de elektrische uitvoering. De meest kostbare vorm van verwarmen is terrasverwarming op basis van propaan en/of butagas. Let op! Voordat u een keuze kunt maken, moet u weten of u op het terras over elektriciteit of een gasaansluiting beschikt.

Dit bericht is onderdeel van een onderzoek van een bedrijf welke zich speciaal richt op klimaatbeheersing en was te vinden op wonen.nl

TUV/Nemko Keuringen

Infraroodverwarmingen zijn technische producten welke dienen te voldoen aan de diverse keuringsnormen. Als u overweegt een product aan te schaffen raden wij u aan om te vragen naar TUV of Nemko keuringen, CE keuring is niet voldoende, deze keuring is zeer gemakkelijk te verkrijgen en heeft daarom weinig tot geen waarde. Tevens is het belangrijk dat u om de IP waarde, gekeurd door TUV of Nemko vraagt. De producten van Tansun zijn voorzien van zowel TUV en/of Nemko keuring. Alleen door strenge controles van de diverse instanties kunnen de keuringscertificaten en IP waardes aan een product worden gekoppeld, dit garandeert u een kwaliteit product. Vraag gerust een kopie van deze keuringen aan!

BUITENVERWARMING IN DE HORECA: IPX4 VERSUS IP54

Speciaal voor de gastronomie worden robuuste verwarmingsoplossingen gevraagd. De buis van onze Tansun RIO en Sorento IPX4 heeft een levensduur van zo'n 5000-6000 uren. Standaard infrarood IP54-verwarmingstoestellen gaan slechts 1.000-2.000 uren mee.
De reden hiervoor is de gesloten bouwvorm van deze toestellen die een negatief effect op de levensduur van de buis heeft. Bovendien moeten infrarood IP54-verwarmingstoestellen bij gelegenheid worden geopend en moet de reflector worden gereinigd. Vooral de professionele gebruiker die langdurig gebruik maken stellen de lange levensduur, de combinatie van een slank en duurzaam design en het geringe onderhoud op prijs en zijn met de Tansun RIO en Sorento IPX4 meer dan tevreden.

IP 24 IP 65 IPX4 IP54 en andere keuringen

Momenteel zijn er producten op de markt welke volgens de leveranciers zouden voldoen aan een hogere keuring dan waar zij daadwerkelijk aan voldoen. Gezien de open constructie van het product is het onmogelijk om het geheel waterdicht en is deze zeker niet stofdicht te krijgen, slechts de afdichting van de buis naar het inwendige is voorzien van een afdichting, de rest blijft open. Geen enkel elektrisch apparaat met een open constructie is op waterslag berekend mits er volledige afdichtingen naar het elektrische gedeelte aangebracht zijn.
Het merendeel van de apparaten zal daarom watervast zijn en niet waterdicht.
De IP termen waar tegenwoordig mee geschermd word dienen te allen tijde gewaarborgd worden, of dit nu IP65, IPX4, IP54 of IP24 behelsd, vraag naar deze licenties voordat u het aanschaft, TUV of Nemko zijn hiervoor de maatstaven. Het aanbod van een andere keuring instantiecertificaat is voor deze apparaten vaak niet voldoende.

IP betekent Ingress protection = Beschermd tegen objecten kleiner of groter dan…..

Verklaring IP 65:

 • 6 betekent: volledig beschermd tegen stof.
 • 5 betekent:beschermd tegen water, vanuit alle hoeken.

Verklaring IP24:

 • 2 betekent: Beschermd tegen objecten groter dan 12mm
 • 4 betekent: Bescherm tegen stralen vanuit alle hoeken.

Verklaring IP54:

 • 5 betekent: Beschemd tegen indringen van stof doormiddel afdichting aan de voorzijde van het apparaat, bv. glas
 • 4 betekent: Bescherm tegen stralen vanuit alle hoeken

Verklaring IPX4:

 • X betekent: Geen noemenswaardige bescherming nodig aan voorzijde
 • 4 betekent: Bescherm tegen stralen vanuit alle hoeken
 • Kijk op onze site voor wereldwijd erkende keuringen onder de producten.

MILIEU VRIENDELIJK! DE FEITEN!!!

Een elektrische korte golf infrarood verwarming produceert indirect ruim 4 maal minder CO2 uitstoot ten opzichte van gasverwarming. Behalve het verschil in verwarmen zijn er in gas terrasverwarmingen geen filters ingebouwd om de CO2 uitstoot te verlagen. De indirecte uitstoot van CO2 voor het opwekken van 1,5 kW/h voor het gebruik van een korte golf infrarood straler = 0,64kg/CO2 uitstoot De directe uitstoot van 1,5 kW/h gasverwarming is maar liefst 2,85 kgCO2 Daarbij komt ook nog bij dat het rendement van een elektrische infrarood straler vele malen hoger ligt dan die van zijn de gas gestookte soorten, men niet de lucht verwarmd en alleen de mensen en objecten in de directe infraroodstraling.

Bron: onderzoek team Brits milieu team

Wat doet u voor uw Horeca klanten vanaf 2008?

Zoals u waarschijnlijk weet moeten in 2008 alle HORECA gelegenheden rookvrij zijn waar eten geserveerd wordt. Dit betekent voor een hoop klanten dat ze buiten zullen moeten roken. Uiteraard is dit met in acht neming van ons klimaat niet altijd een pretje. Veel HORECA bedrijven vrezen een terugloop in de omzet. Bikko komt met diverse oplossingen voor dit probleem. Allereerst bieden wij natuurlijk terrasstralers van de beste kwaliteit! Waar andere (goedkopere) merken bij de eerste regenbui al beginnen te roesten, kunt u ervan op aan dat u van onze aluminium non-corrosie terrasstralers nog jaren plezier zult hebben. Daarnaast hebben onze terrasstralers een veel groter gebied van verwarming. Uw terrasstralers hoeven dus niet meer op 'hoofdstoot-hoogte' te hangen. Tevens is het verbruik veel lager dan bij veel van de collega producten. U koopt dus kwaliteit dat zich, zelfs als u al terrasstralers bezit, terugverdient. Uiteraard willen wij u over deze oplossing, en andere graag verder over informeren.

 
 
 
 
Infraheat - Walter Vermeulen, Lorkenlaan 28 2980 Zoersel, - BTW: 0686.524.230
Verdeler voor België // Verzendingen via de site: gratis over heel België
©2007 Designed by Bikko | Mail-ons Of Bel-ons | Privacy clausule & Legal